top of page
MK DAK

MK DAK, UW SPECIALIST VOOR
ALLE DAKWERKEN IN HEUSDEN-ZOLDER

Platte daken in EPDM of roofing regio Heusden-Zolder (Limburg)

MK Dak is een jong dynamisch bedrijf gespecialiseerd in platte daken in EPDM of roofing in Heusden, Limburg. Wij plaatsen zowel nieuwe daken alsook dakherstellingen.

Waar staat EPDM voor?

EPDM dakbedekking is een perfecte dakafdichting voor platte daken en is een synthetisch rubber, ontstaan door polymerisatie van Ethyleen, Propyleen en een Di Monomeer. In combinatie met roet, zwavel en andere vulstoffen wordt dit mengsel na kalanderen en vulkaniseren een dakbedekking. Door het vulkaniseren van het mengsel transformeert de rubbermassa van een thermoplastisch in een elastisch materiaal. Door zwavel toe te voegen, ontstaan bruggen tussen de EPDM moleculen en verkrijgen we een netstructuur. Hierdoor worden de specifieke eigenschappen bekomen die horen bij een elastomeer kunststof.

We kunnen EPDM zowel als geballast (onder meer met keien) als mechanisch bevestigde of verlijmde dakbedekking gebruiken voor zowat alle platte en licht hellende daken. Ondanks de iets hogere investeringskosten kan gezegd worden dat EPDM rubber op langere termijn de meest economisch verantwoorde keuze voor platte daken is.

CONTACTEER ONS VOOR EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE VIA HET ONLINE INVULFORMULIER OF BEL!

bottom of page